Välkommen till Hotell Gävle

Nov 10, 2023

Upptäck vår lyxiga resort och njut av förstklassig service

Hotell Gävle är det perfekta valet för din hotellvistelse i Gävle. Vi erbjuder en lyxig resort med bekväma boenden och enastående service. Oavsett om du besöker Gävle för affärer eller nöje kommer du garanterat att få en minnesvärd upplevelse hos oss.

Bästa boendemöjligheterna för alla resenärer

Vi erbjuder ett brett utbud av boendemöjligheter för att tillgodose behoven hos alla våra resenärer. Våra rum är smakfullt inredda och utrustade med moderna bekvämligheter för att säkerställa en avkopplande och bekväm vistelse. Oavsett om du planerar en romantisk weekend, en familjesemester eller en affärsresa har vi rätt rum för dig.

Bekväma rum och fantastiska faciliteter

Våra rum är designade med din komfort i åtanke. Vi erbjuder bekväma sängar, eleganta möbler och välutrustade badrum för att du ska känna dig som hemma under din vistelse. Dessutom kan du njuta av vår fantastiska utsikt över Gävles vackra landskap från rummets fönster.

Vår resort har också ett urval av fantastiska faciliteter som kommer att göra din vistelse ännu mer minnesvärd. Slappna av vid vår uppvärmda pool, träna i vårt modernt utrustade gym eller njut av en avkopplande massage på vårt spa. Vi har allt du behöver för att göra din hotellvistelse perfekt.

Utforska Gävles sevärdheter och aktiviteter

Gävle erbjuder många intressanta sevärdheter och aktiviteter för besökare att utforska. Från vår resort har du enkel tillgång till stadens kulturella och historiska platser, shoppingområden och natursköna områden.

Besök Gävles historiska landmärken

Gävle har en rik historia som kan utforskas genom att besöka sina historiska landmärken. Ta en promenad genom Gamla Gefle, den äldsta delen av staden, och beundra de charmiga bevarade trähusen. Missa inte Gävle slott, med sina imponerande arkitektur och vackra trädgårdar.

Shopping och gastronomi

Gävle erbjuder också fantastiska shoppingmöjligheter och en blomstrande restaurangscen. Besök Gävle City, stadens huvudtorg, där du kan hitta ett brett utbud av butiker och varumärken. Unna dig sedan en gourmetmåltid på någon av Gävles förstklassiga restauranger.

Upplev Gävles natursköna omgivningar

Gävle omges av vacker natur som bjuder in till friluftsaktiviteter och avkoppling. Utforska Boulognerskogen, en stor stadspark med vandringsleder, joggingstigar och picknickplatser. För de äventyrliga finns också möjlighet till kanotpaddling och fiske på Gavleån.

Boka din hotellvistelse hos oss

Ge dig själv den ultimata hotellupplevelsen genom att boka din vistelse hos Hotell Gävle. Vi erbjuder oslagbar service, komfortabla boenden och ett fantastiskt läge. Besök vår hemsida www.hotellgavle.se för att boka din vistelse idag och uppleva Gavles bästa hotell.

Välkommen till Hotell Gävle - din lyxiga resort i Gävle!

hotel gävle